Tietoa meistä

Olemme pieni, toivottavasti kasvava, yhden miehen yritys. Oikeasti onkin siis liioiteltua puhua "meistä". Peter tässä terve.

Innostukseni sähköautoiluun lähti tietysti oman kokemuksen ja ensimmäisen plug-in-hybridini Opel Amperan kautta. Huomasin, kuinka hauskaa ja vaivatonta sähköautoilu on. Se tuntuu sekä ekologisuuden että ajotuntuman perusteella olevan ns. tätä päivää. Nykyisellään ajelen vanhahkolla plugari-Volvolla, joka on laadukas ja vakaa auto. Silti huomaan välillä vähän kaipailevani Amperaa!

Uusimpana tulokkaana verkkokaupassani ovat kotimaiset Traficomin valmistamat Walle -latausasemat. Niistä löytyy sopivat mallit sekä kotitalouksille että taloyhtiöihin, kuormanhallinnalla ja ilman. Myös Itävaltalaiset Go-e:n tuotteet ovat erinomaisia ja sisältävät hintaansa nähden erinomaiset ominaisuudet.

Itse maahantuomani sähköauton laturit tulevat Kiinasta. Tavarantoimittajaa valitessani kiinnitin erityistä huomiota tehtaan eettisyyteen ja työoloihin sekä totta kai, tuotteiden laatuun. Tuotteet ovat ensiluokkaisia ja täyttävät kaikki sähkölaitteille asetetut kriteerit. Tämän takeena ovat TUV- ISO9001- ja OHSAS -sertifikaatit.

Kauppaa pyrin tekemään rehdisti, läpinäkyvästi ja kiinnittäen erityistä huomiota hyvään asiakaspalveluun. En ole "ennen oli näin kallista ja nyt on näin halpaa" -hinnoittelun ystävä. Siksi kaupassani ei näy tekaistuja alennusprosentteja, vaan kaupan hinnat pitäisi olla valmiiksi kohdallaan. Jos löysit jostain halvemmalla, laita ihmeessä viestiä.

Varastoni sijaitsee Lempäälässä, ja voit kaikin mokomin tulla hakemaan ostoksesi myös sieltä. Tuotteisiin tutustuminen ennen ostopäätöksen tekoa on myös hyvinkin mahdollista. Soittele niin sovitaan aika.

Puuttuuko valikoimasta jotain oleellista, tai onko muuten asiaa? Ota rohkeasti yhteyttä!

Autonlaturit.com / PJ-yhtiöt Oy
info@autonlaturit.com
050 547 5954