Näin lataat Nissan Leaf -autoa kaikkialla

Näin lataat Nissan Leaf -autoa kaikkialla

Nissan Leaf on mainio sähköauto; männävuosina yksi maailman myydyimmistä. Suomen näkökulmasta sillä on kuitenkin yksi rasite: CHAdeMo-pikalatausstandardi (jota on toki muissakin autoissa kuin Leafeissa, mutta Leaf yleisin). CHAdeMOssa ei itsessään ole mitään vikaa, mutta kahden standardin kilpailussa on CCS-standardi vetänyt meillä pitemmän korren. Tästä seuraa, että CHAdeMO-latausasemia syntyy Suomeen tällä hetkellä harvakseltaan. Tämä voi aiheuttaa päänvaivaa varsinkin pitkillä matkoilla. Meillä on kuitenkin tarjota tähän nyt ratkaisu, ainoana Suomessa.

Sen ei pitänyt olla mahdollista. Nimittäin sellaisen adapterin rakentaminen, joka mahdollistaisi CHAdeMO -pikalatausta tukevien autojen lataamisen CCS-latureilla. Kiinalaisten pitkän kehitystyön tuloksena, osittain myös suomalaisen insinöörityön avittamana, läpimurto on kuitenkin saavutettu. Autonlaturit.com on ylpeä saadessaan olla tämän tuotteen ainoa suomalainen maahantuoja. Katsopa tältä videolta, kuinka tuotteen kehitystyössä "testikuljettajana" toiminut suomalaisinsinööri Dala innostuu tuotteesta!

Adapteria on nyt mahdollista ennakkotilata. Ensimmäinen, edullinen ennakkotilaus sulkeutuu 15.3.2024, joten olethan nopea. Täältä pääset tilaamaan ja lukemaan tuotteesta lisää.